Zondag 28 juli

 Lieve meelezers,

Zondag konden we uitslapen. Om kwart voor negen zaten we aan het ontbijt, zodat we om tien uur in de kerk konden zijn. Voor de meesten van ons is de (Engelse) preek soms lastig te begrijpen, maar we kunnen in onze Bijbel meelezen en genieten van de prachtige (kinder)koren. Na de dienst hebben we samen koffie gedronken met een plak cake. We hebben nog wat gezongen en daarna genoten van een vrije middag. Sommigen luisterden nog naar een preek, terwijl anderen van de zon genoten, spelletjes speelden of muziek maakten.


Om vier uur begon de zondagschool in de grote zaal. Het was mooi om te zien hoe de kinderen een Bijbelverhaal verteld kregen en alle vragen goed konden beantwoorden. De kinderen zongen voor ons het lied 'Zoek eerst het Koninkrijk van God' in hun taal, waarna wij Psalm 42 zongen. Het was prachtig.


Terug bij ons huisje hebben we nog wat gedronken en rijst gegeten met een lekkere saus. 's Avonds luisterden veel van ons nog naar een preek, zongen we samen en maakten we een wandeling buiten. Het blijft indrukwekkend om hier in Malawi de sterrenhemel te bekijken.

We zijn allemaal lekker gaan slapen, want de volgende dag stond er weer een drukke werkdag op de planning.

Liefs ons ❤️

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Voorstelrondje 🤍

Werkvakantie 2024 🇲🇼

Eerste dagen Malawi