Vrijdag 26 juli


 Lieve mensen,

Vrijdagochtend begon de dag weer vroeg. 07.30 werden we verwacht bij de weekafsluiting. Na de weekafsluiting gingen we weer met z’n alle aan het werk. Jonathan, Lennard, Marlies, Marielle en Lieneke begonnen aan de watertoren. Deze moest geschuurd en geschilderd worden. Er waren ook een aantal die verder gingen met metselen van de uitkijktoren. 

Onder het werken door speelde we met de kinderen. De kinderen speelde met de ballen van Marita. Wat genieten wij van de kinderen. Zo spontaan en lief. Je ziet dat ze met iets heel kleins blij kunnen zijn. ‘‘s middags was er weer een kindermiddag. Deze keer ging het over de zaaier. 

We zijn weer een week hier in Malawi. Wat is het fijn met z’n alle! 1 grote familie! We moeten er niet aan denken om naar huis te gaan. Maar gelukkig hebben we nog 2 weken.🤍

Het eten wat de vrouwen maken is gelukkig prima te eten. We missen wel de frikandellen speciaal;) 

Na het eten zongen we liederen en psalmen. ‘s avonds deden we weer gezellig spelletjes met z’n alle. Het is dan zo gezellig dat de tijd veel te hard gaat, en het weer tijd is om naar bed te gaan. Zaterdag is het weer vroeg dag want we gaan gezellig een dagje weg met z’n alle. 

Liefs ons ❤️


Reacties

Populaire posts van deze blog

Voorstelrondje 🤍

Werkvakantie 2024 🇲🇼

Eerste dagen Malawi