Dinsdag 30 juli




 Hallo allemaal,

Vandaag zij we weer verder gegaan met de projecten. Het is heel mooi om te zien hoe veel er al gebeurd is t.o.v. het begin van de week. Een aantal meiden gingen vandaag helpen bij het metselen, hierbij werd veel lol beleefd.

De mannen vonden het ook helemaal geweldig dat 'the girls' hen kwamen helpen. Musa, de voorman, wilde ook heel graag Nederlands  leren. Hij weet al 'goedemorgen', 'eet smakelijk' en 'goede bekomst'. Nu wilde hij graag 'ik hou van jou' en 'wil je met me trouwen' leren. Beiden uitspraken die hij vaker uitspreekt naar 'the girls' van de groep, maar die we liever niet van hem willen horen ;) We leerden hem te zeggen 'jouw broek is mooi' i.p.v. ik wil met je trouwen. Wat hij vol trots ging zeggen.

In de middag was er net als anders weer een kindermiddag, waar volop genoten werd door ons en de kinderen. 

In de avond hebben we de weeskinderen opgezocht. Met hen hebben we touw getrokken, hier werd ontzettend van genoten!

Er ontstonden allemaal groepjes waarin spelletjes werden gedaan zoals touwspringen, papagaaitje leef je nog, andere kinderversjes, klapspelletjes en als afsluiting zongen er een aantal kinderen voor ons. Kortom het was weer een enorm gezellige en leuke avond en er werd door jong en oud ontzettend genoten.

Liefs Lien ❤️




Reacties

Populaire posts van deze blog

Voorstelrondje 🤍

Werkvakantie 2024 🇲🇼

Eerste dagen Malawi